Save Preloader image

0%

За нас

Експертна помощ
Помагаме Ви да изберете марка, модел и модификация според вашите нужди. Представяме Ви възможните варианти за закупуване. Съветваме Ви при определяне на адекватна цена при участие в търгове.
Цялостна грижа
С нашата мрежа от партньори покриваме целия процес по избор на автомобил, проверка на техническо състояние, закупуване от търг или дилър и транспорт от локация в Канада или Сащ до България.
Отношение към клиента
Ние ценим добрата комуникация, коректното отношение и прозрачността на процеса. Вярваме, че в България е възможно да се извършват професионално и надеждно услуги в автомобилния бранш.
ИСКАТЕ ДА ЗАКУПИТЕ АВТОМОБИЛ ОТ САЩ ИЛИ КАНАДА

Защо да изберете North Auto

Процесът на закупуване и доставка на автомобил от САЩ или Канада има много стъпки и всяка стъпка е свързана с редица предизвикателства. Нашата мисия е да направим този процес лесен за Вас.

Ние Ви предоставяме помощ при избора на автомобил, организираме преглед на техническото състояние, договоряме цената и организираме закупуването и транспорта от съответната локация в САЩ или Канада до избрана от вас локация в България.

ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНА
ПРОВЕРКА НА ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ
ОРГАНИЗИРАМЕ ТРАНСПОРТ
АВТОМОБИЛИ В ПРОДАЖБА
0+
ДИЛЪРИ
0+
АКТИВНИ ЛОКАЦИИ
0+

Последвайте ни във Facebook

Всяка седмица публикуваме профили на избрани от нас автомобили

ПОМАГАМЕ ВИ ДА ЗАКУПИТЕ НАЙ-ДОБРАТА ЗА ВАС КОЛА

Как работи процесът

01
Уточняваме изискванията
Свържете се с нас по Facebook Messenger или ни се обадете по телефона, за да уточним Вашите изисквания. Важно да знаем как изглежда правилният автомобил за Вас.
02
Избираме автомобил
Време е да се спрете на конкретен автомобил сред хилядите възможности. Ние ще ви насочим къде да търсите и ще валидираме техническото състояние на избрания от Вас вариант.
03
Закупуваме автомобил
Съдействаме Ви да закупите избрания от Вас автомобил. Ако той не е наличен при дилър, а се предлага на търг, участваме на търга от Ваше име до посочена от Вас максимална цена.
04
Транспорт до България
Грижим се автомобилът да стигне до избрано от Вас място в България. Организираме транспорт от начална до крайна точка и документално оформяне на вноса.

Нашите предимства

За нас автомобилите са не просто бизнес, те са нашата страст!

Имаме опит и наблюдения върху множество марки и модели. Съветваме Ви експертно за особеностите на различните варианти. Помагаме Ви да вземете правилното решение.

Пазарът на автомобили в САЩ и Канада е специфичен. Ние имаме опит с различни казуси и можем да Ви спестим изненади и потенциални разочарования.

Стъпките от набелязването на автомобил до стартирането на двигателя в България са много и са комплексни. Не се налага Вие да се запознавате със сложността на процеса. Можете да оставите тази грижа на нас, а Вие да се фокусирате върху избора на правилния автомобил.

Какво казват клиентите за нас

Divided over moveth us great third be tree be moved his together man that from yielding don't have wherein whales yielding from winged moveth sixth grass seas open dominion subdue first green, have.
Alexa Cathy
BMW 7 Series owner
Divided over moveth us great third be tree be moved his together man that from yielding don't have wherein whales yielding from winged moveth sixth grass seas open dominion subdue first green, have.
Richard Holming
Mercedes A-class owner