Save Preloader image

0%

Latest News

Разходи и такси

Време за четене: 1 мин

Част от нашите ценности е да сме изцяло прозрачни и предвидими в отношенията си с нашите клиенти. Това важи и за разходите за закупуване и доставка на автомобил от САЩ и Канада.

По-долу ще намерите списък на разходите, които да очаквате.

Ние ще ви дадем прогнозна цена до България, която включва всички описани разходи и която няма да надвишим! Разбира се възможни са и форсмажорни обстоятелства, но те са малко вероятни и до сега за щастие не е имало такива 🙂

  • Такса за закупуване – това важи в случай на закупуване на кола от търг. <<TBD>> Важи ли и за другите сайтове и за здрави автомобили? Отделно ли се плаща или е включено в твоята такса?
  • (Опционално) Депозит за участие в търг – този депозит е необходим, ако закупуване автомобил от търг. Повече за участието в търг, можете да прочете в нашия блог пост. <<TBD връзка>>. Депозитът е в размер на 10% от прогнозната цена на автомобила. Депозитът е необходим като гаранция за сериозните Ви намерения да закупите автомобила, за който играем. Когато спечелим даден автомобил, вие плащате пълната му стойност, а ние ви връщаме депозита.
  • Такса транспорт – тук се включва вътрешен транспорт на територията на САЩ или Канада от местоположението на автомобила до най-близкия морски терминал. Също така презокеански транспорт от изходно пристанище в Северна Америка до Европа (Амстердам). <<TBD>> примери за далечен и близък транспорт
  • (Опционално) Такса съхранение – в кои случаи се налага?
  • Таска обмитяване – ние транспортираме автомобилите през Холандия. При влизане на територията на Европейския съюз, се прави обмитяване.
  • Нашата посредническа такса – нашата такса е с фиксиран размер от 1000лв. Тя е независима от стойността на закупувания автомобил, тъй като ние имаме едни и същи дейности и влагаме еднакво старание да получите най-добро съотношение цена/качество, независимо от Вашия бюджет. Тази такса е дължима последна и я плащате едва когато Ви предадем автомобила.

При обсъждането на конкретен автомобил, ние винаги ви даваме прогнозна цена, която варира в сравнително тесни граници и която ние не надвишаваме при нормални обстоятелства.

Leave a Comment